Verwarming

Verwarming

U wilt uiteraard het beste verwarmingssysteem voor uw woning. Maar hoe schat u het verbruik in? Kan de energiefactuur naar omlaag? Kiest u olie, gas of groene energie als basis? Welke condensatieketel is de beste? Doe een beroep op een vakman voor het enige juiste antwoord op die vragen. Matemi uit Oostende is de specialist die u zoekt. 
 
Wij kijken samen voor de beste oplossing, op basis van uw wensen, budget en woonsituatie. Omdat wij alleen maar kwaliteitsmerken leveren en installeren, bent u altijd zeker van een toestel of systeem met een lange levensduur.

Vloerverwarming
U wilt genieten van behaaglijke warmte die gelijkmatig verspreid wordt? Geruisloos, onzichtbaar en zonder bruikbare woonoppervlakte op te offeren? Dan zit u goed met vloerverwarming! De zalige stralingswarmte vanuit de vloer zorgt voor een optimaal warmtecomfort.
Wist u dat vloerverwarming bovendien sneller een warm gevoel geeft dan verwarming met klassieke radiatoren? Een lagere temperatuur volstaat dus om hetzelfde warmtegevoel te bereiken.

 

Bekijk enkele realisaties

Meer info of advies nodig?

U kan ons steeds telefonisch contacteren via 0495/70.49.44 of vul ons contactformulier in.